>  LA SANACIÓ RECONNECTIVA - LA RECONNEXIÓ
Què és la Sanació per Reconnexió?

La Sanació per Reconnexió, és una forma de Sanació que està aquí en el planeta per primera vegada. Ens reconecta a la plenitut de l’Univers, donat que ens reconnecta a la plenitut del nostre Ser. Es considera que ens pot connectar a l’Univers i a la nostra mateixa essència, no tan sols a través d’una nova gamma de freqüència, sinó a través d’un ample de banda totalment nova. La realitat de la seva existència s’ha mostrat clarament en la pràctica així com en laboratoris científics.

La Sanació Reconectiva: és un nou sistema de Sanació revolucionari que s’està extenent rapidament per tot el món degut als maravellosos èxits de Sanació a tots els nivells: física, mental, emocional i espiritual. Aquesta es realitza de 1 a 3 sessions prèvies a “La Reconnexió o Reconnexió Personal”.

La Reconnexió Personal: es realitza en 2 dies consecutius, només 1 cop en tota la vida, començant des d’aquest moment a lliberar tots els meridians principals del cos (el Ki o Energia Vital) i conseguint reactivar brins de l’ADN amb els teus cosos superiors. Tot aquest procés nou permet que es posi en marxa un procés de sanació irreversible i augment de la consciència preparan-te per les noves freqüències que estan entrant al planeta.

Estrella Ruiz Sequeira - Practicant de Sanació Reconnectiva (Nivell III)

Juan Fco. Jiménez - Practicant de Sanació Reconnectiva (Nivell III)
Fotografies
Estrella Dharma  |  Estrella Ruiz i Sequeira